fredag 18 mars 2011

Uppsamlingsheat!

Även när det gäller min bloggning så har jag svårt att avsluta. Idag får det bli ett inlägg där jag knyter ihop säcken med diverse inlägg och projekt.
Närodlat är ju poppis och då måste ju även jag testa. Här gasade jag igång den karriären. Resultatet blev lyckat, såhär kan en helgfrukost se ut, notera de första ynkliga "stråna" krasse.


Sköter man om sin kost och odlar eget (just odla låter kanske lite stort i det här fallet) så är ju inte steget så långt till att producera egna make-up pads.
Jag har nu testat och tvättat, och så som det kan vara här i mellanmjölkens land så tyckte jag nog att det var dött lopp. Kanske att de i lin kom på tredje plats och att de andra två fick dela första platsen.

Sen var det ju den här.
Här under ligger bakstycket blockat och (nästan) klart.
Armarna sitter på stickorna.

Sist men absolut inte minst.....Filten!

Jag är verkligen igång och kämpar på (enligt mig själv) tapprare än någonsin.
Samtidigt vill jag passa på att tacka Medea och  Ing-Marie för stöd och support.
Det behövs inför mastodontprojekt som detta!

I morgon blir det stickmaraton med min eviga vapendragare och bloggpartner.
Trevlig Fredagskväll, det är Ni värda!
Sarah

3 kommentarer:

  1. Sarah, filten kommer bli jättefin! Ser fram emot en intensiv stick och virkdag! Linda

    SvaraRadera
  2. Underbara färger på filten! Väldigt länge sen jag virkade mormorsrutor (bortsett från en julgardin för några år sen, kom jag på nu) Om det inte vore för all montering så skulle jag säkert göra det oftare...

    SvaraRadera
  3. Ja, jag håller med när det gäller monteringen. Det är galet trist. Det bästa är nog om man kan montera lite efterhand. Men nu ska den bli klar!

    SvaraRadera