onsdag 2 mars 2011

Vantar och kofta

Äntligen har jag fotograferat mina alster!

Vantarna blev fina, tyvärr var inte ljuset det bästa så de ser bruna ut på bilden. I verkligheten är de lila. Jag är nöjd! Förhoppningsvis får jag inte så mycket användning för dem mer denna vintern... Idag är verkligen en strålande vacker dag, det känns i luften att våren är på väg!


Bilderna kom visst i fel ordning, hmmm. Ville visa hur långt jag kommit med koftan! Har börjat med framstycket, skulle bara virka några varv och sedan göra bakstycket enligt mönstret, så det är väl bäst att följa det och göra som de säger! Idag blir det simhallen igen så då har jag tid att virka lite!

2 kommentarer:

  1. Vad långt du kommit på din kofta. När jag kommer tillbaka till Provence ska jag ta ett ryck med min kofta så att den blir klar, åtminstone innan det blir höst igen.

    SvaraRadera
  2. Jag blir lite orolig för att garnet inte räcker, men jag har ju köpt enligt beskrivningen så det ska det väl göra... Får sticka något emellan, det är lite tråkigt att göra samma sak hela tiden och styckena är så stora så det är inte direkt någon variation på arbetet! Imorgon ska jag börja med en arm, mudden blir i lila Alpaca/silk, övriga koftan är i bamboo/bomull. Linda

    SvaraRadera