måndag 18 april 2011

Med hjälp av Allan.

Som i övriga Sverige har detta varit en härlig dag även här. Det har varmt, mycket varmt. Nej, jag klagar inte, jag gör bara ett konstaterande att en inglasad balkong kommer mer till sin rätt när det är något svalare än vad det var idag. Hoppla, vad hett det har varit! Men nu på kvällen så är den alldeles ypperlig att sitta och sy på.

Det börjar på att bli bra tjatigt om den här filten, och om nu jag tycker det, vad ska då ni andra inte tycka?
Jaja, jag kan säga att det är inte så galet långt borta nu, snart är produktionen av den ett minne blott.
När den dagen kommer så kommer det att bli ett sånt där "Tadaaah"-inlägg som attic24 brukar ha. Och låååångt ska det nog bli också, förutsatt att jag har tålamod att fixa med så många blider. (Om ni har varit med här ett tag så känner ni vid det här laget till Sarah vs Teknik. Jag bloggar med mobilkameran! Så, då var det sagt också.)
Nu åter till filten.
Jag har haft Allan till hjälp idag och det har då gått mycket lättare faktiskt. Ni vet när det är sådär att man sitter och småler fast att man gör ett trist jobb..... Men med bra och trevligt sällskap så funkar det mesta. Allan är 100år.

Allan får mig att le väldigt ofta, han är en mycket festlig och charmig gammal man.
Boken kan varmt rekomenderas.

Jag varvar filten med den här koftan, och det går sakta framåt. Det enda som är lite negativt är att det bara är rätstickning, och det är rätt trist tycker jag.

Men jag känner mig nöjd med färgvalen (trots att det inte bara är svart som övriga garderoben....) och tror faktiskt att jag kommer att bli riktigt nöjd.
Sarah

1 kommentar:

  1. Visst är det trevligt att ha Allan med när man handarbetar! Han finns instickad i sonens fabelsockor.
    Tror att man skulle ha det mer så, att man lyssnar på varandra eller radio eller hörbok medan händerna gör något viktigt som att sticka eller virka eller spinna!

    SvaraRadera