måndag 25 april 2011

Close, but no cigar....

Ja, vad kan jag säga.... Jag skulle ju inte skriva om filten förrens den var färdig. Men jag kan inte riktigt vänta. Jag jobbar på så galet med den för att få den ur världen, så trots denna hetta så sitter jag med filten i knät och syr ihop! (Om jag får säga det själv så tycker jag att jag är väldans tapper.)

Men eftersom jag tycker att det är duktigt tråkigt så ville jag pigga upp mig själv lite samtidigt, och hur gör jag enklast det? Jojomän, jag påbörjar något nytt. Jag gick på en liten inventeringsrunda i garnlagret och hittade ett entrådigt ullgarn. Ursprung? Har inte en aning! Sen hittade jag något som jag tror är mohair från Colinette, men jag är lite osäker. Hur som helst inköptes det för många år sedan utan någon egentlig plan.
Så nu tänkte jag att det är nog dags att göra någonting med det. Min tanke är att det ska bli en likadan Snödroppssjal som Frisky Frog har gjort. Jag har även en tilltänkt mottagare som jag tror att färgerna passar till. Hoppas jag. Det är bara ett litet aber, på min sjal blir randningen som ett "A" och på Frisky Frogs blev det som ett "V". Men det kanske ändrar sig längs vägen och med blockning? Eller är jag helt ute och cyklar? I vilket fall så ser den fin ut ändå.
I morgon är det den 26 april, det ser jag fram emot!
Ha det gott så länge
Sarah

3 kommentarer:

 1. En viktig dag imorgon/ Rutan

  SvaraRadera
 2. De verkar som om du har de rätt mysigt när du har det tråkigt med filten!!!

  SvaraRadera
 3. Anonym: Jajamän!

  Tomtan: Ja, det har jag egentligen. Man ska ju inte hålla på att klaga. Men just ull i knät....
  Men nu är det så nära så jag kan se slutet vilken dag som helst.

  SvaraRadera