onsdag 15 juni 2011

Efterlysning

 
Semestern rycker allt närmre och jag har en del planer klara alla redan, jag ska bl a åka en sväng 
till Österlen.
Bilden lånad från Allt om Österlen
Nu har jag surfat runt lite och rekat vad jag ska kolla in när jag väl är där. Men nu har jag en fråga till er. Finns det något speciellt som ni tycker att man måste se? Framförallt tips på garnupplevelser, både butiker och inspiration.
Jag är öppen för alla förslag och tips.
Tack
Sarah
5 kommentarer:

 1. Österlen är verkligen fantastisk vackert, jag vill åka tillbaka dit! Kan ingenting om vilka garnaffärer som finns, men tycker att du ska åka till Vårhallarna som är jättevackra stenhallar vid kusten.

  Tack för din kloka kommentar på min blogg!

  SvaraRadera
 2. Hade de varit Härjedalen så hade jag kunnat hjälp till *ler*

  SvaraRadera
 3. Och jag kan rätt mycket av Småland. Men nu var det inte det jag skulle säga, utan jag ville tacka så väldans mycket för de fina garnerna och det jättegoda teét du skickat till mig. Det var toppen. Många varma tack och hälsningar.

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Hoppas du har fått mitt garn- och tepaket och att färgerna är de rätta.
  I Österlen kan du hitta mycket att göra. Är du i Simrishamn får du inte missa de vackra turkiska strumporna på Österlens museum och Österlens alpacka i Gröstorp som även har lite garn - ring för säkerhets skull först. I Gärsnäs finns bolstervaren.nu, i Hammenhög Ethas design, en liten mysig butik med bl a handspunnet hundhår och en trevlig ägarinna. Helylle finns i Kristianstad men flyttar till ny lokal någon gång i sommar. I Ystad har du Stickerier på Per Helsas gård (tidigare i Kivik). Garnaffären i Simrishamn tycker inte jag är speciell, det finns även en liten butik i Skillinge eller är det i Brantvik som är mysigare. Österlens sparris och Ulriksdals trädgård i Kivik får du inte missa trots att de inte har garn.
  Gunnel

  SvaraRadera
 5. Ja, jag hämtade paketet igår och blev jätteglad (blogginlägg senare idag). Det överträffade gott och väl mina förväntningar, att sen garnet var lite melerat gjorde ju inte saken sämre.
  Jättetack för alla tipsen om Österlen, det var inte dåligt vad du hade att tipsa om. Som sagt stort tack!
  Trevlig sommar
  Sarah

  SvaraRadera