torsdag 29 december 2011

Dulce de leche brownie

Snart är mina tåuppstrumpor klara, endast ett halvt skaft återstår! Jag fick bli vid en brevvåg som vi inte behövde på jobbet längre, gissa om jag blev glad!! Nu är det bara att väga garnet och sen räkna ut hur mycket som behövs! Nog om det, bilder på strumporna kommer...Denna nyårsafton föll det på min lott att fixa efterrätten. Efter mycket surfande i cyberrymden (jag är otroligt imponerad och tacksam över era uppfinningsrikedomar och att ni delar med er av mönster, recept eller vad ni nu bloggar om) hittade jag denna sida http://louisespis.blogspot.com/2011/02/dulce-de-leche-brownies.html (ja, jag kan inte länka... försökte flera gånger!!) Eftersom min passion är choklad så föll jag för dessa brownies.


Dessa bilder är lånade från internet, men jag måste erkänna att mina blev likadana! Fast bilder tagna med mobilkamera utan blixt hade inte gjort min kaka rättvis...

Jag hade med lite smakprov till jobbet idag, och betyget blev med beröm godkänt! Så om ni inte vet vad ni ska servera till dessert så kan jag varmt rekommendera dessa!

Med önskan om ett gott slut och ett gott nytt år!/Linda


3 kommentarer:

 1. Mmm, de ser härliga ut! Smart att provbaka och låta arbetskamraterna provsmaka!

  SvaraRadera
 2. Mums, det vattnas i munnen! Älskar choklad och brownies. Skall också göra efterrätten till nyårsfesten, men den är redan bestämd och det blir inte brownies utan äggtoddy a la Mannheimer - enkelt, festligt och supergott.

  Gott slut!

  SvaraRadera
 3. Ser otroligt gott ut!! Gott nytt år! =)

  SvaraRadera