tisdag 15 november 2011

Tovad tomte

Snart är det jul, det går i en rasande fart! Nästa helg är det första advent, så i helgen blir det till att kolla pyntet!

I helgen fick sonen och jag för oss att tova tomtar. När inspirationen tryter på det ena så tar man det andra! Han tyckte det var jätteroligt ända tills han stack sig med nålen i fingret så det började blöda. Det gör ju vansinnigt ont när man sticker sig så jag förstår att han inte ville fortsätta.



De här tomtarna fick han ihop, han sålde dessutom tre av dem och skänkte pengarna till välgörande ändamål (ECPAT), vilket han var väldigt stolt över! Mamman oxå, som ni säkert förstår...

Ha det bra där ute i det underbara höstvädret!/Linda

4 kommentarer:

  1. Härliga Tomtar! Klart att du ska vara stolt!

    SvaraRadera
  2. Jättefina! Ja, tänk att det snart är advent. Svårt att förstå att det är mitten på november nu när det är så milt.

    SvaraRadera
  3. Tack för besöket på min blogg. Jag försöker gå över från Blogspot till Wordpress, d v s www.hildursbarnbarn.se, men det är så många som fortfarande läser Blogspot, så jag har inte velat lägga ner den sidan än. Kommentarer ska synas på båda sidorna.Följare kan man bara vara på blogspot, eftersom det är en google-funktion. Jag har lagt in en "subscribe"-funktion på "punkt se"-sidan som jag hoppas ska fungera. Alla blogginlägg finns på båda sidorna, men på den nya finns även lite annat, som produkter jag säljer, kurser jag har osv. Hoppas det blev lite tydligare! Må så gott!

    SvaraRadera
  4. O jag bara älskar tomtar och de ni gjort är ju bara supersöta så sträck på er för ett mycket bra jobb ni har gjort. jag vill me kunna tova det ser roligt ut och man ser ju era fina resultat. Ha en skön vecka. Kram Beijan

    SvaraRadera