fredag 11 november 2011

Nödlösning eller lagsockar....?

Ja, häromdagen var jag väl som vanligt lite disträ när jag satt och stickade raggisar och missade ett färgbyte. Detta upptäckte jag sådär lagom försent så jag ville inte dra upp och rätta till misstaget.
Problemet kan skådas här, eftersom min enda lösning var att göra ett par till så kan ni förstå min glädje när The knitting seaman kom med den geniala idén att brodera i motsatta färger på hälen.

Bilden (och garnval) lämnar lite att önska, men med god vilja så går det att se H och V
Även om jag nog tror att hon hade något högre förväntningar på mina broderikunskaper så blev det i alla fall något.
Så nu kan mottagaren välja, antingen väljer man att vara HV 71 supporter eller så väljer man helt enkelt att ha en höger- och en vänstersocka.

Jag tar helgledigt och vill påminna om FAR på söndag, det är säker många fler än jag som har den Bästa Pappan, men min pappa ska i alla fall uppvaktas med ett litet paket.
Trevlig helg
Sarah.

6 kommentarer:

 1. Toppen ju! Jag har alltid varit en sån där enveten sak som vill repa upp och göra om. Men om man ska vara ärlig mot sig själv, hur ofta spelar det egentligen någon roll? Så länge jag kan fuska till det utan att det ser för jäkligt ut, gör jag det numer. Förresten gjorde dina broderier bara sockarna ännu mer personliga. Personligt handarbete. Grymt!

  SvaraRadera
 2. Det blev väl himla bra med en höger och en vänstersocka! "Som om det var meningen från början"... Har spanat runt och tittat på era otaliga projekt, massor av fina grejer är det!

  SvaraRadera
 3. Perfekt!
  Sitter just och funderar på att repa upp ett större projekt och kände att det var lite befriande att du INTE gjorde det! :-)

  SvaraRadera
 4. Snygga!!!!!! Tycker du brodera fint!

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev Sarah, och vad stark du var som kunde fullfölja projektet!/Linda

  SvaraRadera
 6. Slutet gott, allting gott. En alldeles lysande idé!

  SvaraRadera