torsdag 8 mars 2012

Sticksupport önskas

Ja, inte nog med att jag har saknat lite sticklust, mina enträgna försök till att "komma loss" har dessutom kantats av misslyckanden tråkiga stickerfarenheter.


När jag förra våren såg Frisky Frogs Snödroppssjal så hamnade den på min to-do-list. Så nu kände jag att det var dags, lite Norogarn och lite vitt ullgarn från Tradera som har legat till sig både länge och väl skulle kunna bli vårigt och bra.

Så, friskt och frejdigt drog jag igång.
Likt magi lägger Blogger bilden uppochner.

Ja, när nu bilden ändå ligger ner, det är ju såhär jag vill att sjalen ska se ut. Med randningen pekandes upp mot axlarna.
Men mina ränder går nedåt. Då till min fråga, är det något som fixar till sig ju längre jag stickar eller är det något som blockas ut eller, kan det vara så att jag faktiskt gör något fel mindre rätt?

Trevlig dag
från
en förvirrad Sarah.
4 kommentarer:

 1. Så där blir det för mamma bär hon stickar sjalar.... Och jag förstår inte hur det går till...

  SvaraRadera
 2. Hej Sarah! Ytterkanten kommer att bli överkanten om du förstår så du stickar ut mot sidorna. Allt ser helt rätt ut om du bara lägger hela kanten horisontellt.

  SvaraRadera
 3. Den kommer att bli jättefin, tror som Maria att du liksom fokuserar fel. Lägg stick-kabeln i rät vinkel och dra i andra änden av mitt"sömmen"!

  SvaraRadera
 4. Tack för supporten, jag gasar vidare då.
  Sarah

  SvaraRadera