torsdag 15 mars 2012

African flower

Har så sakteliga börjat lägga ut blommorna till kudden, men det är svårt att få dem jämt fördelade färgmässigt!!

Fråga, ska de virkas ihop (om ja hur??) eller sys ihop? Råd mottages tacksamt!!

Virkar halva blommor som kommer göra kanten lite mera rak... Om alla blommor vore lika stora hade det varit enklare, men jag misstänker att jag använt virknål 3 vid något tillfälle då total förvirring rådde!

Det bästa är ju att göra klart ett projekt för att sen börja på nästa, men det är roligare att börja på nytt! Fast jag måste säga att jag är lite bättre än min bloggväninna på att slutföra mina projekt!

Trevlig torsdag/Linda

6 kommentarer:

 1. De där är så vackra!!!! Måste flyttas högre upp på attgöralistan *ler*

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat med att virka ihop mina blommor, det går fortare att få projektet färdigt då. Jag virkar med en sm i motsatt blomma (under sista varvet) och på några få ställen. Jag har ett exempel med en annan blomma på min blogg om du vill kika på det.

  Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag gjorde ett överkast (360 blommor!) till barnbarnet som julklapp, och det sydde jag ihop. Det tog tid, men blev jättefint:-) Jag använde 13 olika färger, men avslutade varje blomma i samma färg. Monteringen fick bli slumpmässig placering.
  Loulou

  SvaraRadera
 4. Åh, African Flowers är så fina. Httade mönster på en nalle i såna som jag vill göra. :)

  SvaraRadera
 5. Men, sååå fint! Borde kanske vidga mina mycket begränsade vikkunskaper...

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Visst är det ett problem att sätta ihop dom!? Kolla in attic24.typepad.com och hennes tutorials för ihopvirkning.

  SvaraRadera