lördag 3 mars 2012

Ett märkligt fenomen.

Det här med sticklust är ett mycket märkligt fenomen. Ena dagen så kan man inte fort nog komma hem och kasta sig ner i soffan för att börja sticka. Ni vet när det riktigt kryper i fingrarna.
Sen. Helt plötsligt! Pang bom puts väck!
Från en dag till en annan. Där är jag nu. Jag har jättemånga projekt som det bara är det där lilla kvar på, men jag kan inte hitta någon lust alls.
Som tur är vet jag ju att den kommer åter lika snabbt som den försvann.

Så istället tog jag mig an ett annat projekt. Nämligen att rengöra, putsa och trä om en gammal kristallkrona som har kommit min väg.


Den har varit med om en hel del, den är väl ungefär från tiden då Eldkvarn brann....
Samtidigt förstår jag inte riktigt hur jag tänkte här heller, för jag är galet tveksam till att detta kommer att bli ett roligare uppdrag......
Ja, det kommer tiden att utvisa.

Ha en riktigt skön helg,
Sarah

7 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig i det du beskriver. Kristallkronan kan nog bli väldans fin!

  SvaraRadera
 2. Jag är likadan, det kan gå en vecka utan att jag är i närheten av en stickning - en sen i nästa stund kan jag inte slita mig från stickning.

  Lycka till med ditt projekt!

  SvaraRadera
 3. Känner igen det. Just nu är jag inne i en period med ovanligt lite stick- och skaparlust. Fast det hjälper faktiskt att surfa runt på alla bloggar och se allt fint alla gör! :)

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt sällan jag inte har sticklust...men det kan vara mer eller mindre pockande.
  Kul med kristallkroneprojektet, du kommer nog smält allt eftersom den blir ren och gnistrande.

  SvaraRadera
 5. Försår precis!! Men.. jag tror att efter en stund kommer det där rengörandet av alla prismor vara väldans tråkigt och då lovar jag att sticklusten kommer tillbaka... och svisch så har alla de där småprojekten blivit färdiga istället.

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där..när lusten försvinner för mig så tittar jag runt bland alla inspirerande bloggar och vips så är jag igång igen.. ;) hihi..

  SvaraRadera
 7. En mycket fin kristallkrona. Lycka till med den! Och troligtvis kommer sticklusten tillbaka snart. Jag har lusten, men inte ro till att sätta mig och dra igång.

  SvaraRadera