onsdag 4 maj 2011

Fler filtar

Ja, så var det ju det där om otroligt i ämnet filtar. När jag äntligen var klar med Filten från evigheten så var jag ju genast tvungen att kolla vad som skulle skapas härnäst. Tro´t eller ej, jag började faktiskt inte på något nytt. Utan jag gav mig ut i gömmorna för att plocka fram något påbörjat som sen har blivit liggande.
Och vips så hittade jag ett ännu äldre projekt. Helt galet, jag vet! Vad som är ännu mer konstigt är att jag plockar fram ytterligare än filt, trots allt gnäll som har varit om den andra filten. Men hur som haver, friskt och fredigt började jag planera för hur den skulle bli.

Lite problem är det för att garnet har tydligen utgått men det löste jag genom att länsa mitt och Lindas förråd på vad vi hade kvar. Min tanke var att jag skulle kunna virka fler rutor än de som redan fanns, men det visade sig att man tydligen ändrar sitt sätt att virka på en sisådär 10-12år. Så jag bytte virknålar och grejade fram och tillbaka men inget blev särskilt bra. Skam den som ger sig tänkte jag och ändrade upplägget till att de rutor som finns får bilda en ram runt en randig del.

Så nu hoppas jag att min tanke håller i praktiken också.
Hej so long
Sarah

6 kommentarer:

 1. Spännande med gamla projekt.... JAg gjorde klart mitt i somras. När jag förförsta gången skulle sticka flätor och sånt satte jag igång med en filt!!! Med träd och blomsterängar.....

  SvaraRadera
 2. Oj, det låter mastigt! Men det är ju genom utmaningar man kommer framåt (sägs det)
  Sarah

  SvaraRadera
 3. Det låter ju som en superbra idé med kanten runt det randiga. Ser fram mot att se det framskrida.

  SvaraRadera
 4. Ja, som sagt, jag tror att idén håller. Annars är det väl bara att tänka om....
  Sarah

  SvaraRadera
 5. SV; Nejdå Drops....
  http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=129&d_id=11&lang=se

  Hoppas länken fungerar =)

  SvaraRadera