söndag 22 maj 2011

Enkät - Hur gör Ni andra?

Nu har jag som nykomling en fråga till Er som läser och kommenterar bloggar. Var vill man helst ha återkopplingen, på sin egen blogg, eller där man lämnade kommentaren?
Jag är lite fladdrig i det fallet, ibland svarar/kommenterar jag här där frågan är ställd och ibland går jag till frågeställarens blogg och svarar/kommenterar där.
Nu har bestämt mig för att vara konsekvent, så därför skulle jag vilja ha lite åsikter.
De är säkert både många och blandade....
Ha en skön söndag, jag drar på kalas!
Sarah

8 kommentarer:

 1. JAg brukar gå tillbaka och svara med en kommentar....

  SvaraRadera
 2. Jasg svarar alltid på kommentaren i min egen blogg :-)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det är bra när man svarar på sin egen blogg. När jag kommenterar på något inlägg och ställer frågor så går jag alltid in lite då och då och kollar på det inlägget för att se om det kommit nåt svar. Jag tycker det är en bra metod, för ibland är det många andra som vill ha svar på samma frågor, och då slipper ju dem skriva samma sak.

  SvaraRadera
 4. Jag är en såndär yrhjärna som skriver komentarer till höger och vänster, och skulle inte ha den minsta aning om vart jag skrivit eller frågat vad. Så jag kör med den principen att frågar någon mig ngt så svarar jag i dennes blogg. Så jag säkert vet att dom får svaret på det dom frågade.

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte om jag är konsekvent men ganska ofta svarar jag där frågan är skriven OCH i frågarens blogg. =D

  SvaraRadera
 6. brukar gå tillbaka och svara med en kommentar :))
  PS...tycker du skal smyga in på min blogg btw...du har nåt som väntar :))

  SvaraRadera
 7. Ja, det var nog som jag trodde, lite hackat och lite malet. Jaja, Jag får se hur det blir för min del.
  Jag är ju som sagt lite fladdrig och det kanske är svårt att ändra på....:)
  Sarah

  SvaraRadera
 8. Ja om det nu inte är så att man har väldigt väldigt många kommentarer tycker jag det är artigt att svara i frågarens blogg.
  Jag gör som så att oavsett om man frågat något eller inte utan bara hälsat på och kommenterat att något är fint eller så.....så kommenterar jag i dennes blogg. En del har jag märkt att de varken gör det ena eller andra...litet trist men det är ju var och ens val hur man gör egentligen.

  SvaraRadera