måndag 24 mars 2014

Jag är tillbaka...

Fick höra av min betydligt mer frekventa medbloggerska att vi har läsare som tycker jag är dålig på att blogga! O jag är beredd att hålla med. Fullständigt!
 
Men bara för att jag inte är aktiv här betyder det inte att jag inte stickar! Jag har flera projekt som är färdigställda, bl a ponchon är klar sedan länge, den väntar bara på blockning, lite strumpor etc...
 
Efter att ha inspirerats av både Sarahs korta Offe, och av Marias långa, köpte jag garn när vi var på sticklägret i Vrigstad. Jag är ju den otåliga av oss, kan inte bli klar fort nog, så därför valde jag att sticka en lång Offe med stickor 3,5 och Magasin Duetts Supersoft! Det ni!
Här har jag nu ett projekt som kommer ta tid. Men jag ska göra klart den, absolut! Kan säga att dotterns kommentar när hon såg garnet och stickorna var spontant: -Mamma, det där kommer ta jättelång tid! Kan du göra en till mig också, men i ett annat garn?
 
 
I skrivande stund har jag nästan gjort klart hela framstycket. Avkopplande stickning medans jag kollar på House of Cards. Den serien tillåter inte någon form av koncentrationsstickning, alltså är Offen perfekt!
 
Om garnet, ja det är strävt att sticka i. Jag var duktig och stickade en provlapp först som jag tvättade upp, på allas uppmaning. Det är stor skillnad på den och på det jag stickar. Provlappen är mer tät och framförallt mjukare! Så jag hoppas koftan blir det när den väl är klar...
 
Trevlig kväll!
 
Linda
3 kommentarer:

 1. Den kommer att bli så fin!

  SvaraRadera
 2. Ja och det är tack vare dig (och Sarah) den kommer att bli!

  SvaraRadera
 3. I de bästa av färgerna som vanligt ;) Den kommer att bli så snygg!
  / Dianne

  SvaraRadera