torsdag 3 oktober 2013

Gör om - gör rätt.

Ja, den här startitisen som jag ständigt lider av, den kan straffa sig vill jag lova. Jag fick för mig att jag var redo för flätstickning och det är jag nog egentligen, men koncentration Sarah. Koncentration!
Eller kanske åtminstone skriva en liten notering här och var längs vägen. Då kanske till och med flätan hamnar på rätt ställe och vridningarna åt rätt håll.
Sarah.

6 kommentarer:

 1. Nästa gång funkar det! Flätor är kul och när man väl kommit in i det kommer tänket av bara farten. Snyggt garn!!

  SvaraRadera
 2. Äh, jag tycker aldrig jag kan hålla ordning på varven, sitter och räknar och räknar... men liiite fel gör inget. Fina färger i ditt garn, kommer att bli stiligt med fläta på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tycker också att liiite fel är ok. Men nu var det både vridningar och flätans position. Får helt enkelt bita ihop och försöka igen. Trägen vinner.

   Radera
 3. Flätor är kul men det är svårt att räkna varven! Brukar ha en säkerhetsnål som jag sätter på varvet jag gör vridningen på så räknar jag varv från den och sen flyttar jag upp den när jag gör nästa vridning!

  SvaraRadera
 4. Flätstickar enbart efter engelska mönster, med text som komplettering till diagram, varv för varv... Fungerar alldeles utmärkt!

  SvaraRadera