tisdag 15 oktober 2013

En ny vän

Ja, jag har fått en ny vän på Ravelry. Eller ja, en ny och även den enda. Än så länge....


Och eftersom jag har haft den stora äran att träffa just den vännen, aka SjömansElin irl så hade hon lite Ravelrygenomgång med mig. Och oj(!) vad mycket mer det fanns där som jag inte visste om. Måste hänga där lite mer.

Jag skulle vilja dela med mig lite mer av mina dagar hos henne, men det var så många intryck och roliga stunder så jag vet knappt hur det ska gå till....
 Fantastiskt var det i alla fall. 
Den där Elin, hon kunde allt bra mycket hon, det kan jag säga i alla fall. Bland annat så lärde hon mig att spinna. Jag har mycket övning kvar och mååånga tramptag (?) men hon såg till att jag fick häng på själva grejen. Tänk bara att vara så hygglig att bjuda hem en helt okänd Sarah och lära mig att spinna, låta mig få äta god mat, klappa hennes garn, umgås med hennes djur och dessutom bo över så vi kunde få sticka lite tillsammans dag två. 
Vad säger man - Världsklass!

Sarah.15 kommentarer:

 1. Generositet! Men du var säkert en trevlig gäst, dessutom!

  SvaraRadera
 2. Hm, vi kan vara vänner på Ravelry, om du vill? Jag är inte så aktiv där men heter CeciliaML

  SvaraRadera
 3. Vi kan också vara vänner på Ravelry... :) johannaskoog heter jag där.

  SvaraRadera
 4. Självklart ska vi vara vänner Johanna och Cecilia!

  SvaraRadera
 5. Oj vilken vän, var rädd om henne! JAg har träffat en vän via bloggen, Anja som har försökt lära obildbara jag att spinna och annat kul, henne hade jag aldrig träffat utan bloggen!

  SvaraRadera
 6. Lyx!
  Jag heter EmmaE på Ravelry och vill vara din vän där också!

  SvaraRadera
 7. Damit, min kommentar från igår kom inte med. *jävla interet på bonnvischan* Och nu har jag glömt vad jag skrev.

  However, det var kul att ha dig här! Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag vill gärna bli vän med dig på Ravelry. Min enda fråga är vad kallar du dig där? - så jag hittar dig.

  Jag är Annefrid även där och om du undrar vem jag är så var jag i Habo och ska jobba på hästtävlingarna i Scandinavium under Vasaloppshelgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittat och "addat" dig som ungdomarna skulle ha sagt. Jag har tagit "deotaliga" som mitt namn. Jag vet faktiskt inte vad Linda heter....
   Vi har inte varit så flitiga på Ravelry någon av oss, men nu har jag i alla fall fått lite mer koll och till och med börjat lägga in min stash. Tack för en trevlig helg och hoppas att vi ses snart igen!
   Sarah.

   Radera
  2. Jag heter lindastennert på ravelry. Men det är det ända som finns om mig där, har inte varit så aktiv där. Anne, du har väl löst serveringen vasaloppshelgen?

   Radera