torsdag 26 juli 2012

Babyfilt in progress

Mormorssutorna som jag började på för ett litet tag sedan ska bli till en babyfilt.
Innan har jag alltid hävdat att det är alldeles för mycket jobb med en mormorsrutefilt för att jag skulle vilja lämna den i från mig, men, plötsligt så händer det....
Nu är det en alldeles speciell vän som väntar tillökning och då var det helt plötsligt inte så svårt längre. Det här är färgerna som jag har valt, jag tycker att nog att de passar vad det än blir för sort.
Själva monteringen är ännu ett öppet kort, men jag hoppas att det lossnar snart för det börjar närma sig överlämningsdatum.

Sen en annan sak, jag har saker att blogga om men jag orkar verkligen inte i denna värmen.
Jag ÄR verkligen jätteglad för alla er som gillar sol och varma dagar, men jag är inte en sommarmänniska.
 Jag ligger stilla, stilla inomhus och bara försöker ta mig igenom en massiv trötthet och en huvudvärk av hans nåde. Det positiva är att kvällarna är helt i min sak PLUS att jag kan sova ute på min balkong, det mina vänner, det är nice!

Fortsätt njut i värmen,
Sarah

6 kommentarer:

 1. Det där kommer att bli en himla fin filt som vilken bebis som helst borde vara lycklig att få sova under!

  SvaraRadera
 2. Det blir en fin "unisex"-filt! Även jag som klagat på det dåliga vädret i en månads tid, tycker att det blev lite väl varmt......

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli en väldans vacker filt! Tänk att man fortfarande tänker att vissa färger inte passar till pojke resp flicka. Förlegat tycker jag.

  Snälla, gnäll inte över värmen. Här i fjällen har vi 10º som varmast just nu. Idag var jag ute med vinterjacka på. Vi brukar inte ha varmtvarmt men sol och 15º kan vi väl få.. Vädret är väldigt konstigt iår.

  SvaraRadera
 4. Så fint! Och jag imponeras över att man orkar virka så många mormorsrutor! :)

  SvaraRadera
 5. Kommer att bli fin!!!! Är ca 130 blommor från en klar filt :D Är hem och hämtar kakel och trall och fog och en massa annat jox... MAn måste ju se till att ha något att göra på semestern :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera