tisdag 10 april 2012

Hatten av.....

....till alla er som stickar sjalar och annat som ska blockas. Verkligen!


Idag så maskade jag av min sjal, det var över fyrahundra maskor så bara det var ju trist som attan. Att lägga i sjalen i blöt var ju däremot inte så värst jobbigt, det gick plättlätt. Men då visste jag ju inte vad som väntade mig! Bort med soffbordet, ut med ett helt koppel av handdukar och fram med knappnålarna. (Jag fick hämta ytterligare en ask med nålar efter ett tag) Sen kunde blockningen börja.
Himmel och pannkaka vad drygt det var, dessutom tog det sin modiga tid. Men nu är det gjort och det känns riktigt nice.


Detta var vad som blev kvar av mitt Noronystan när jag hade maskat av. Jag kände mig som värsta gamblern det sista varvet innan jag visste om det skulle räcka till att maska av och ändå inte bli så mycket kvar så att det hade räckt till ytterligare ett varv.
Är man småländska så är man!

Trevlig kväll,
Sarah

3 kommentarer:

 1. Visst blir man lycklig när ett projekt är färdigt, det värsta är att då klickar det till i hjärnan och straxt har ialla fall jag startat med minst 2 nya.
  kan man inte ånga med ångstrykjärn i stället för att blocka? Grattis i alla fall till din färdiga sjal.

  SvaraRadera
 2. Ja, inte är det kul att krypa runt på alla fyra och nåla... men det är så värt det när en skrynklig trasa vecklar ut sig och blir vacker! Din sjal ser väldigt härlig ut, perfekt till svala vårkvällar!

  SvaraRadera
 3. Du vet väl att man ska sticka fort? För då hinner man klart innan garnet tar slut =)
  Ska bli kul att se sjalen blockad och klar!

  SvaraRadera