måndag 17 oktober 2011

Heja bibblan!

Idag måste jag slå ett slag för biblioteket. Det är så fantastiskt förmånligt att kunna låna böcker, filmer, ljudböcker mm.
Idag kom jag hem med dessa böcker.
Karins broderier (inbunden)
och
100 blommor att sticka & virka : vackra blomstersmycken att dekorera kläder, presenter, accessoarer och mycket annat med
Mycket ny inspiration, toppen.
Heja Bibblan!
Sarah

7 kommentarer:

 1. Biblioteket är en stor förmån som vi ska vara rädd om!

  SvaraRadera
 2. Va, kul du hittade de böckerna! De är jättefina och man blir verkligen inspirerad. Ja, bibblan är fantastisk!

  SvaraRadera
 3. Bibliotek är härliga! Här i stan har vi ett som bara är ett par år gammalt, och det är inte sådär riktigt som det ska än.. doften av gamla böcker, lite rörigt och murrigt, det vill ju jag ha! Men många fina böcker finns det!

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det fantastiskt med biblan. När jag jobbade i Eksjö brukade jag besöka ditt bibliotek när jag väntade på tåget.

  SvaraRadera
 5. Biblioteket är underbart, en sådan service och så trevlig personal!

  SvaraRadera
 6. Jag lånade oxå en sticke-bok sist. Där fanns inget jag blev sugen på att sticka men jag njöt ändå att få lov att låna och titta, fundera och filosofera. En ljudbok blev det oxå. Bra till sticket. Svårt att läsa och sticka samtidigt. Har förstås inte börjat på den än. Men det gör inte så mycket. Har ju inte kostat något. Ja biblioteket är i sanning en lyx! Försöker att få mina barn att inse det oxå. =) Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Ja hur skulle man klara sig utan bibblan? Desutom så ka man ju låna böcker från hela Sverige från sitt "eget" bibliotek. Kostar endast 10kr , fantastiskt!

  SvaraRadera