onsdag 28 september 2011

Lingarn till sjal

Efter sex försök så ger jag tillfälligt upp med att försöka sticka mönstersjalen! Det retar mig till max att jag inte får ihop den, men den får ligga till sig lite... Vet ju att den kommer bli fin, men just nu har jag inte någon mer kraft att lägga på den.

 Jag har länge tänkt att jag ska sticka en matchande sjal till min väska, men jag hade tänkt vänta med graninköp till helgen, då Ölands skördefest står för dörren. På Norra Öland finns en dam som säljer massor av fina garner som har öppet den helgen, som jag tänkt besöka.

Nu föll det sig så att jag sålde ett bord på Blocket, och det levererade jag igår till Jönköping. Gissa om jag blev glad då det visade sig att köparen bodde i samma kvarter som Astrids Garnshop! Pengarna från bordet riktigt ropade, KÖP GARN, KÖP GARN...

  O vad hände, jo fötterna gick dit av sig själva, händerna plockade ut dessa fantastiska lingarner, och så var pengarna nästan slut... Jag är lycklig!

Så här bra matchar garnet väskan, ni förstår ju att jag inte kunde låta bli! Väl hemma nystade jag upp härvorna och började sticka, samma gamla betrodda mönster, men det blir ju rätt!!

Gällande garnbutiken på Öland, jag kommer åka dit oxå, behöver ju en matchande mössa...

Trevlig stickkväll!

Linda

6 kommentarer:

 1. Längtar redan efter en bild!!!!

  SvaraRadera
 2. Snacka om perfekt färgmatchning!
  Ska bli spännande att se resultatet...
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 3. Väskan är jättefin och garnet också i färgerna.

  SvaraRadera
 4. Garnet är underbart och det är en fröjd med alla de vackra färgerna! Perfekta till väskan! (Det är samma som jag har till min t-shirt, den blå är så ljuvlig!!!)

  SvaraRadera
 5. Ja, sjalen kommer bli jättefin! Mönstret spelar ju egentligen ingen roll när man som jag bara virar den runt halsen! Hittade lite bandgarn i matchande färger så det räcker till nån form av kant runt. Förhoppningsvis blir det tid i helgen för att sticka klart sjalen! /Linda

  SvaraRadera
 6. *skrattar* Det där beteendet känner jag allt igen! Märkligt hur det liksom bara kan bli ibland?? ;) Men färgerna matcha ju perfekt och garnet kosta ju nästan inget eftersom du köpte det för "bordspengarna"...

  Ha det fint!

  /Veronica

  SvaraRadera