måndag 8 juli 2013

Imorgon åker vi (Sarah och jag) på Sommarsticke till Vrigstad, tjohoo! Ibland är Sarah och jag med på stickcaféet som anordnas där, trevligt att träffa likasinnade! Skönt att få bekräftat att det inte bara är man själv (och Sarah) som är garnnördar, utan att vi är ganska många! Såhär flitiga är vi:

 
Det stickas allt från sjalar...

 
strumpor... 
lapptäcke! (stickas dock inte utan sytt för hand)

 
och sjal igen!
 
Det är Emma som anordnar Sommarsticke http://emmasdagar.blogspot.se/search/label/Sommarsticke.
 
Funderar på vad jag ska ta med för projekt, den andra solskenssockan är given. Sen ska jag ta med handduken av african flowers, som fortfarande ser ut såhär...
 
Förtjänar ett bättre öde än att ligga ihopknölad i en låda!
 
Har för mig att jag sett någon som virkat runt hexagonerna så de blivit kvadrater, någon som vet?
 
Sen hittade jag lite mössmönster http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=151&d_id=21&lang=se som jag kan sticka en mössa efter till min kära väninna M. Hon önskade sig en grön mössa i 40-årspresent, och det var för två år sedan! Den som väntar på nåt gott etc... Garnet finns, och nu känner jag att det är dags. Kanske blir det julklapp eller 43årspresent, det får vi se! Den ska jag också ta med.
 
Sen kanske jag ska ta med garn till en sjal... Nej, det får inte spåra, tre projekt räcker (kanske...)
 
Trevlig stickvecka, rapport kommer från vårt äventyr!
 
Linda
 
 

5 kommentarer:

 1. Men, man kan väl aldrig ta med för många projekt? Släng ner garnet till sjalen också. Sen kanske du ska komma ihåg att fylla bankkontot med pengar ifall shoppingsuget skulle ta vid :)
  Jag hoppas att ni får riktigt fina dagar med mycket stickglädje.

  SvaraRadera
 2. Jag har virkat runt blommorna så att de blev fyrkantiga. Mina är ihopsydda, men längre har jag inte kommit... Tanken är en kudde, men vi får se när jag orkar ta tag i det projektet.
  Kram

  SvaraRadera
 3. moaslovelythings.blogspot.se har mönster på fyrkantiga afrikanska blommor!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller åxå på med mina evinnerliga african flowers :D Men jag är nära slutet nu :D HAr väl ett 30tal som ska sys ihop, men sen ska jag vila från blommor ett tag!

  SvaraRadera