måndag 27 maj 2013

African flowers

Kommer ni ihåg kudden jag gjorde förra året? Den i african flower? När jag höll på lovade jag mig själv att aldrig göra det igen, men sen hände nåt...
Kom ju på att de är ju roliga att virka och framför allt, de blir ju så fina! Så jag virkade på, hade inget särskilt mål utan tänkte att det får bli vad det blir. Så nu blev det en handduk!

Eller rättare sagt, två stycken. Det blir för klumpigt med en stor tycker jag. När jag började montera ihop dem kom jag på varför jag inte ska göra dem igen, det är så vansinnigt tråkigt (och svårt) att få ihop dem! Ni som monterat dem, syr eller virkar ni ihop dem? Jag har gjort lite både och.

Den ena är nästan klar medans den andra fortfarande är på pusselstadiet...

Trevlig dag!

Linda

3 kommentarer:

 1. De blir jättefina,handdukarna och jag blir lite sugen på att virka de där blommorna...men det är ju det att det är så tokigt tråkigt att montera! :-D

  SvaraRadera
 2. Jag har också virkat sådana blommor, men på mitt mönster fanns det en kant så att de blev fyrkantiga. De blir då lättare att få ihop. Fast för mig som inte gillar att fästa trådar, blev detta ett hatobjekt till slut och klart är det inte än.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sydde ihop min filt och de tyckte jag gick bra. Men de är ju inte meningen att man ska se baksidan på den :D

  SvaraRadera