onsdag 16 januari 2013

Vantkalendern 2013

Jag vet egentligen inte varför jag beställde Vantkalendern 2013. Jag tror att det var mest av nyfikenhet* faktiskt. Eftersom jag har både Vantkalendern 2012 och boken Solveigs vantar, så finns det nog vantmönster så att det räcker.


Men nu är den i alla fall här och jag har visserligen bara bläddrat igenom den lite snabbt, men visst fanns det fina vantmodeller.

*Och för er som undrar om kvaliteten på bilderna var bättre i denna än i tidigare utgåvor......
Knappast! (No hard feelings, Solveig?)
Den håller samma kvalitet som bilderna i den här bloggen, kan man nog säga.....(Skillnaden är att här bjussar vi gladeligen på foton som är tagna med telefonen)

Bjuder på två exempel där jag nog tycker att man kunde ha gjort ett bättre jobb.Jag vill verkligen inte vara gnällig, men om man ändå gör jobbet och ska sälja en produkt? Ja, jag tror att ni förstår vad jag menar.
Sarah.

4 kommentarer:

 1. Håller med dig faktiskt. När man betalar så mycket pengar som tex boken kostar, då kan man förvänta sig att bilderna skulle vara bra mycket bättre.
  Det är ju lite synd på en så i övrigt fin bok. Likaså med kalendrarna.
  Lycka till med vantstickningen!

  SvaraRadera
 2. Jag har också kikat på Solveigs vantar - jag gillar mönstren men inte bilderna.
  Ja, hemvärpta ägg är mums! Igår gjorde vi gula och fina pannkakor, det var gott.

  SvaraRadera
 3. Kan nog ge dej rätt i de.... Vi är ju bara glada ammatörer :D

  SvaraRadera
 4. Jisses, finns det alltså vantkalendrar?!
  Ja, ska jag tala för mig själv så skulle jag nog aldrig köpa en bok som byggde på snygga bilder där bilderna inte var säskilt snygga eller inspirerande, det blir ju lite konstigt..

  SvaraRadera