onsdag 17 augusti 2011

Bästa kladdkakan ever!

Detta är något utöver det vanliga, jag lovar! I alla fall om man är en riktig sockerjunkie som jag .

Gör din egen kladdkakefavorit. Gör den precis som vanligt ända tills smeten är hälld i formen. Det är då det bästa händer. Klipp itu ett gäng Dumlekolor, grovhacka vit choklad och vänd ner det i smeten.
Strö lite havs- eller flingsalt över och grädda som vanligt.
Det ni! Det är grejer det!
Trevlig dag
Sarah

7 kommentarer:

 1. Hej Sarah! ... och tack! Kul att du gillar mina mönster, och lite smygmentor har jag inget emot att vara :)Kladdkakereceptet ser smarrit ut, kanske jag borde unna mig en sockerkick:)
  Men till din fråga; Vill du virka, eller sticka, disktrasor i bomull så är mercriserad bomull faktiskt att föredra. I alla fall om man tänker praktiskt och inte miljömässigt (där är linet bäst). Merceriserad bomull har genomgått en kemisk process som ökar storleken på fibrerna och som också gör fibrerna slitstarkare samt att det står mycket bättre emot fläckar. Dessutom så är det ju glansigare och vackrare många gånger :)
  hälsningar virkpia

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för ett ypperligt svar!

  SvaraRadera
 3. dottern gör nåt liknande...en kaloribomb men ack så god! :)

  SvaraRadera
 4. Du fixar de mönstret!!!! De är busenkelt! pm = put maker (sätt dit en markör) slm = slip marker (flytta markören till nästa sticka)

  SvaraRadera
 5. Ok, du fick mig att bestämma mig!
  (Ska BARA göra klart lite annat innan....)

  SvaraRadera
 6. Oj, oj, oj och tack så mycket! Oj, för receptet ovan, ska testa det snarast möjligt! Och ett stort tack för paketet som kom idag!

  SvaraRadera