fredag 18 februari 2011

Blogg-support efterlyses!

Eftersom jag är en riktig rookie när det gäller att Blogga och förövrigt det mesta som har med datorer att göra, så undrar jag om någon därute kan tänka sig att avvara en liten stund för att hjälpa mig.
Jag har lagt en hyfsad stund på att lista ut hur man länkar till ett tidigare inlägg i sin egna blogg, men icke. Till andra  bloggar får jag det att funka. Eller är det kanske så att jag krånglar till det för mycket, det kanske är betydligt lättare än jag tror. Så om det finns ett enkelt, smidigt sätt att förklara på, så tack gärna!
Trevligt Fredagsmys, Sarah

4 kommentarer:

 1. Jag försöker... Om du högerklickar på ett inläggs rubrik, det du vill länka till, hittar du "kopiera länkadress". Välj det och sen klistrar du in adressen du fått fram där du vill länka.
  Hoppas du förstår, annars får du fråga igen!
  Ha en skön fredagskväll.

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för hjälpen, jag ska ta itu med detta i morgon när jag har min "partner in crime" med mig....

  SvaraRadera
 3. Vi får inte detta att fungera, när vi högerklickar kommer bara "kopiera genväg" fram. När den sedan klistras in ¨å kommer hela adressen upp, inte bara rubriken. Vad gör vi för fel??

  SvaraRadera
 4. Klicka vanligt på rubriken i stället. Då får du adressen till inlägget i webbläsarens adressfält. Den kopierar du och klistrar in där du vill ha den.
  Lycka till!!

  SvaraRadera