måndag 21 november 2011

Tjuvstart

Ja, jag har tjuvstartat lite. När jag var nere i källaren för att hämta upp adventsstjärnor och diverse annat plock till adventspyntet så hittade jag burken som jag brukar ha pepparkakorna i.

 Jag köpte pepparkaksdeg i helgen (ja, jag köper färdig deg och alltid Skogaholms) men hade nog inte tänkt att baka pepparkakor riktigt ännu. Men eftersom jag inte kunde hålla mig från att öppna paket och proväta degen så fick det blir idag. Det kunde ha slutat i fullständigt degfrosseri annars. Det lilla problem som dök upp när jag väl hade förberett allting var att mina pepparkaksmått tydligen var på kollo någon annanstans. Det fick helt enkelt bli att skiva degen.

Nybakade pepparkakor och lite saftglögg innan det bär av till gymet. Det tycker jag gott att jag kan unna mig!
Trevlig måndag
Sarah

5 kommentarer:

 1. O vad mysigt jag får vänta en helg till innan det är dax men ljusen ska upp i norgon lika så gardinerna och några tomtar. Men tänk vilken härlig domft du hade i köket ja hela huset kanske. Ha en bra dag kram Beijan

  SvaraRadera
 2. Förstår dig. Jag var nära att tvujstarta förra veckan, men jag lyckades hålla mig... :)

  SvaraRadera
 3. Mmm, kakdeg är det bästa... Fast nygräddade kakor är inte helt fel heller :)

  SvaraRadera
 4. Jag kan nu meddela att degen, glöggen och de färdiga pepparkakorna smakade mumma innan träningen OCH efteråt också!(ja, inte degen då)
  Sarah

  SvaraRadera