lördag 6 september 2014

Garnresa till Tallinn, del 1.

För att uppmärksamma våra fyrtioårsdagar bestämde Linda och jag oss för att fira med en Tallinnresa för att kolla in garnutbudet på andra sidan Östersjön. Ursprungsplanen innefattade ytterligare en jubilar som skulle sköta logistik och kartor, men strax före avresa fick han hoppa av, ja han hade laga förfall, för oss dissar man ju inte så lätt....
Med följde istället en gammal vapendragare till mig från när jag jobbade i Sälen och på Öland en gång i min ungdom. Nämligen Lotta! Så med lika kort varsel som den andre hoppade av, lika snabbt var hon på, axlade dessutom hans mantel med kartläsning mm, utan att dela vårt garnintresse över huvudtaget. Det är stort!

Så dagen började med att Linda och jag tog tåget till huvudstaden och mötte upp Lotta på Centralen för vidare färd ut till färjan.
Väl inne på hytten skulle Linda uppvaktas för hennes födelsedag sammanföll nästan med resan, min är redan avklarad och överstökad.

Självklart var det förbokat bubbel och lite gott till det och med detta så var firandet igång.

Finfina firare och garnletare!

(Med detta första inlägg om komboresan vill jag nu bara lite snabbt nämna på att firandet tog lite överhanden på resan så om ni i följande inlägg saknar bilder, information och tycker att vi köpte för lite garn så har det med det att göra.....)

Sarah


2 kommentarer:

  1. Ha ha, ni firade säkert så det stod härliga till. Grattis i efterskott tjejer. Hoppas att ni hittade lite fina födelsedagsgarner. =)

    SvaraRadera
  2. Vad spännande med garnresa! Och dessutom har lite kul, bra kombination. Har tittat lite på dina tidigare inlägg, vilka fina saker du gör!!!

    SvaraRadera