måndag 5 mars 2012

African flower

Lördagen tillbringades i Katrineholm, sonen spelade bandycup. Eftersom det är en bit att åka packade jag ner projektet African flower, det var jag sugen på. Men kl 05.20 i lördags morse var jag inte jättesugen på att virka, sov istället på bussen...

Väl framme så intog vi läktaren, söderläge, och strålande sol! Det var riktigt skönt att sitta där i lä och virka, dessa blommor fick jag ihop:

Ber om ursäkt för formatet och bildkvaliteten, men tyvärr kunde min mobil inte ta bättre bild...

Om ni undrar så virkade jag inte hela tiden, sonen spelade 5 matcher och då var jag alert och hejade. Men mellan matcherna fanns gott om tid! Placeringen blev 3:a, så det var nöjda men trötta barn som åkte hem den kvällen. Jag kan meddela att jag är glad att bandysäsongen är över för denna gång, det är ju inte alla dagar solen skiner, och bandy är ju som ni säkert vet en utomussport...

Nu vill jag få klart denna kudde (eller vad det nu kommer att bli...)!

Trevlig måndag! Linda

4 kommentarer:

 1. De där är så vackra!!!! Måste prova de nån gång efter att jag färdigställt nått UFO....

  SvaraRadera
 2. African flower är kul att virka! Mina döttrar spelade fotboll och det är under vinterhalvåret en innesport. Men i mars skottas konstgräsplanen och värms upp med värmeslingor och då är det kallt att se fotboll! Har provat att plumsa i snö till läktaren och mitt i all snö var det en grön fotbollsplan, märklig upplevelse!

  SvaraRadera
 3. Väldigt söta, de där blommorna!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga färger! Jag började på ett filt-projekt med African flower i somras, men kom inte så långt då... Nu blev jag dock sugen på att ta fram dom igen! Tack för inspiration!

  SvaraRadera